Niemand vindt het fijn om in een hete of warme kamer te zitten. Dit is vooral belangrijk binnen kantoorpanden en restaurants bijvoorbeeld. Het kan zo zijn dat de productiviteit zwaar wordt aangetast als het veels te warm is op het werk of in een pand. Daarom is er een portacool die ervoor kan zorgen dat het koel wordt op je werk. Het is een grote investering, maar wel een die heel erg belangrijk voor je bedrijf kan zijn. De portacool zorgt ervoor dat een oppervlakte van 512 vierkante meter kan worden gekoeld. Doe koeler werkt super goed dat je het zelfs super koud kan maken in een pand. Doordat je dit gebruikt zorg jij ervoor dat het aangenamer wordt voor de werknemers die voor je werken. Op deze manier zorg je er ook voor dat de werknemers goed kunnen werken. Dit  is goed voor je bedrijf omdat je op deze manier natuurlijk ook meer omzet kan draaien. Ook is het handig in een restaurant, omdat mensen niet graag eten in een te warm restaurant. Dit is vooral belangrijk als je klanten in je zaak wilt houden. Dit is een onderdeel van de customer journey die ze hebben als ze jouw zaak binnen lopen.

Waar kijkt een klant naar?

Een klant kan naar veel dingen kijken als ze bij jou naar binnen lopen. Zo wordt er gekeken naar hoe je winkel eruit ziet en welke producten je hebt liggen. Het is daarom belangrijk dat je het zo makkelijk mogelijk maakt voor de klant die bij jou binnen loopt. Zo moet je kijken of alles op de goede plaats ligt en alles in handbereik is voor de klant. Ook moet het aangenaam zijn in je winkel. Dit betekent dat er geen nare geurtjes door de winkel moeten komen en moet je winkel op een aangename temperatuur zijn. Daarom is een goede ventilatie belangrijk. Zo kan de oude lucht uit het pand worden gehaald en bijvoorbeeld nieuwe verse lucht erin gelaten worden. Op deze manieren hou je klanten in je zaak. En op deze manier kan de klant ook meer informatie opnemen. Ook is het belangrijk dat de klant een goede beslissing kan maken op bijvoorbeeld een aankoop.

Niet te koud

Het is ook belangrijk dat je met een koeler het niet allemaal te koud maakt. Als je dit wel doet heb je kans dat mensen bijvoorbeeld verkouden worden. Dit wil je natuurlijk niet hebben omdat er dan de kans bestaat dat je werknemers zich ziek gaan melden. Dit is natuurlijk een no-go omdat je op deze manier veel geld kan mislopen wat je natuurlijk wel nodig hebt. Op deze manier kan je dit dus oplossen en hier goed op letten.