De tijd van wit met grijze badkamers is voorbij. Wie interieurtrends volgt, heeft ongetwijfeld gezien dat je tegenwoordig helemaal mag uitpakken in de badkamer. Heb jij plannen om de badkamer te verbouwen en wil je daarbij ook flink losgaan? Ontdek dan de mogelijkheden met mozaïek! Met mozaïektegels geef je de badkamer een opvallend accent, waardoor de ruimte direct een andere aanblik krijgt. Lees hieronder daarom meer over mozaïektegels badkamer!

Mozaïek op de badkamerwand

Mozaïektegels zijn uiteraard heel geschikt voor de wand van jouw badkamer. Bijvoorbeeld achter het meubel of in de inloopdouche. Wanneer je de complete wand betegelt, maak je een prachtig statement. Liever een subtieler accent aanbrengen? Stop dan halverwege óf verwerk mozaïek in een nisje. Daar kun je dan later shampooflesjes en dergelijke inzetten! Verwerk je mozaïektegels op een plek waar ze flink nat worden? Dan raden we je aan om met een epoxyvoeg te werken. Epoxyvoeg heeft een gladdere structuur, waardoor vuil en kalk minder snel de voegen intrekt.

Mozaïektegels op de vloer

De vloer is de basis van elke ruimte. Wil jij daarom van de badkamervloer een echte eyecatcher maken? Kies dan voor mozaïektegels! Let wel op, want lang niet alle mozaïek is geschikt voor de vloer. We raden je bijvoorbeeld af om een glanzende tegel te kiezen, want die kan beschadigen. Met matte mozaïektegels op de badkamervloer zit je altijd goed. Deze zijn wat ruwer en dus vrij krasbestendig. Daarnaast zijn ze minder glad, waardoor je ook nog eens de kans op uitglijden verkleint. Een win-winsituatie, dus!

Mozaïektegels badkamer kopen

Heb jij een plekje voor mozaïektegels uitgezocht? Dan is het tijd om op jacht te gaan naar het juiste exemplaar! Bij mozaiektegelwinkel.nl vind je bijna driehonderd soorten mozaïektegels voor de badkamer, dus daar vind je ongetwijfeld mozaïek die bij jouw stijl past. Wie houdt van modern, kan bijvoorbeeld het beste kijken naar strakke kitkat mozaïek. Is jouw stijl meer speels en romantisch? Dan is hexagon mozaïek in een zachte pasteltint een fijne optie. De keuze is reuze, dus neem een kijkje en maak jouw droombadkamer compleet met mozaïek!