Turkish Airlines bestaat al zo’n 87 jaar. Met Turkish Airlines kun je naar ontzettend veel landen toe reizen. Er zijn ook veel Nederlanders die ervoor kiezen om met Turkish Airlines te reizen. Alleen, wat als je vragen hebt over je reis? Hoe zit het met de klantenservice Turkish Airlines? Gelukkig is de klantenservice van het bedrijf bijna net zo goed geregeld als de vluchten zelf. Oftewel: als je problemen hebt, is Turkish Airlines over het algemeen goed te bereiken. Het personeel is ontzettend vriendelijk en doet er alles aan om je vragen te beantwoorden of je probleem zo snel mogelijk te oplossen.

Hoe goed is de klantenservice Turkish Airlines te bereiken?

Het nummer van de klantenservice van Turkish Airlines kan relatief lastig te vinden zijn. Het bedrijf is echter wel goed te bereiken. Het Nederlandse nummer van de klantenservice is +31204059636. Mocht dit nummer lastig te bereiken zijn, kun je er ook voor kiezen om contact op te nemen met de Engelstalige klantenservice. Bovendien is het ook nog mogelijk om het bedrijf te mailen. Zo zijn er dus verschillende manieren om contact op te nemen met Turkish Airlines.

Turkish Airlines heeft een uitgebreide website waar je veel informatie op kunt vinden. Mogelijk kun je het antwoord op je vragen dus ook al vinden op de website van Turkish Airlines zelf. Ben je benieuwd of het antwoord op jouw vraag op de website te vinden is? Kijk dan eens in de FAQ van Turkish Airlines. Hier vind je onder andere het antwoord op vragen over je bagage, betalingen, boekingen en nog veel meer. Het is dus zeker aan te raden om hier eens naar te kijken.

Vragen over jouw specifieke situatie?

Als je vragen hebt over een specifiek onderwerp, en je kunt het niet terugvinden op de website, is het wel aan te raden om contact op te nemen met de klantenservice van Turkish Airlines. Dat is de snelste manier om het probleem op te lossen. Overigens is bellen niet per sé vereist. Mogelijk krijg je dan wel het snelste een antwoord, maar mailen behoort ook tot de mogelijkheden. Het is dus maar net wat je zelf het makkelijkste vindt als je contact opneemt met Turkish Airlines. Mailen heeft weer als voordeel dat het niet uitmaakt hoe laat het is of welke dag het is.

Je kunt ook contact opnemen met Turkish Airlines via het contactformulier op de website. Dit komt in principe op hetzelfde neer als wanneer je het bedrijf zou mailen.

Conclusie

De klantenservice van Turkish Airlines is in principe erg vriendelijk en goed geregeld. Het kan wel een uitdaging zijn om de contactgegevens van het bedrijf te vinden. Gelukkig heeft de website wel een strak design en kun je via hier eenvoudig contact opnemen.