Ben je de toiletruimte aan upgrade of een make-over aan het geven? Vergeet dan niet om voor extra opbergruimte te kiezen. Denk hierbij aan opbergruimte in de vorm van een fonteinkastje. Deze fonteinkastjes maken jouw toiletruimte pas echt af! Tegenwoordig is er voor in iedere stijl toilet wel een mooi kastje te vinden. Ben je op zoek naar informatie om de keuze voor een fonteinkastje makkelijker te maken? Lees hieronder alles over dit handige product met opbergruimte!

Waarom een fonteinkastje?

Fonteinkastjes zijn onmisbaar in een toilet en zeker wanneer je een kleine toiletruimte hebt waar je geen plek is voor een losse kast. In dit kastje onder het fonteintje kun je gemakkelijk dingen opbergen. Denk hierbij aan verzorgingsartikelen, extra wc rollen, schoonmaakmiddelen of gastendoekjes. Hoe klein het kastje ook is, je kunt er altijd een aantal dingen in kwijt die je nodig hebt. Op deze manier ziet je toiletruimte er altijd opgeruimd en netjes uit, zonder dat er dingen rondslingeren.

Voor- en nadelen van fonteinkastjes

Fonteinkastjes zijn handig om te hebben in een toiletruimte en daarom hebben ze veel voordelen. Net zoals alles zijn er ook wat nadelen op te noemen. Hieronder lees je er alles over. Het grote voordeel van een fonteinkastje is dat ze net voor dat beetje extra opbergruimte zorgen. Hierin kun je spullen die je niet in het zicht wil hebben, maar wél nodig hebt, opbergen. Dit kastje met daarop een fonteintje zorgt daarnaast voor extra sfeer in een toiletruimte. Voor in ieder toilet is wel een passend kastje te vinden. Een nadeel is dat deze fonteinkastjes ook wat beenruimte innemen. Dit kan zeker lastig zijn in een klein toilet. Het zou vervelend zijn dat je door een fonteinkast je benen niet meer kwijt kunt. Toch zijn er tegenwoordig zoveel kastjes te krijgen dat er voor iedere ruimte wel een oplossing te vinden is.

Het juiste fonteinkastje voor in jouw toilet

Het is leuk om op zoek te gaan naar het juiste fonteinkastje voor in de toiletruimte. Maar toch kan de keuze nog best lastig zijn, er is immers zoveel keuze! Ga je voor een kastje met lades of met een deurtje? Of ga je voor een combinatie: een lade aan de bovenkant waarin je verzorgingsartikelen kunt plaatsen en daaronder een deurtje om de grotere producten zoals wc rollen in op te bergen? Of ga je voor een kastje zonder lades en deurtjes, maar alleen met een open ruimte? Je kunt het tegenwoordig allemaal kopen en dat in iedere stijl. Of je nu op zoek bent naar fonteinkastjes in een landelijke, industriële of in een moderne stijl? Het kan allemaal bij Afium!

Diverse kleuren en materialen fonteinkastjes

Doordat er een groot aanbod fonteinkastjes te vinden is, is er tegenwoordig ook iedere kleur en ieder materiaal te koop. Denk hierbij aan neutrale kleuren als hout en wit, maar daarnaast zijn er ook opvallende kleuren als geel, rood en roze te koop. Zo sluit het kastje perfect aan bij jouw smaak en stijl. Naast een groot aantal kleuren kun je ook kiezen uit veel materialen. Zo kun je gaan voor een onderkast van massief hout, MDF of glas.