Kantoor inrichten kan een flinke klus zijn. Of het nu gaat om het huren van een groot kantoor, een kleine kantoorunit of meerdere kleine kantoren in een bedrijfsruimte. Het opzetten ervan blijft een lastige opgave. Hier zijn enkele vragen die je jezelf zou kunnen stellen: Waar zet je je bureau neer? Of waar zet je de kast die je echt nodig hebt? Welke raamdecoratie of muur decoratie heb je echt nodig?  In een klein kantoor kan dit erg problematisch zijn. je wilt natuurlijk wel voldoende bewegingsvrijheid hebben. Er zijn verschillende manieren om de best mogelijke kantoorruimte te bieden. Dit kan met verschillende soorten kantoormeubilair, of met kleur en licht.

Genoeg daglicht

Als het kantoor niet genoeg zonlicht heeft, is onze creativiteit beperkt. Gebrek aan zonlicht kan je snel vermoeid en minder gefocust maken. Intensief gebruik van zonlicht kan de kantoorruimte visueel vergroten. Voor kleine ramen is het belangrijk om er geen planten of Verduisterende stof van raamdecoratie of kies. Iets voor het raam zetten haalt alleen het zonlicht weg. Plaats uw bureau op kantoor buiten of tegenover een open ruimte. Je kantoor voelt al snel ruimer aan. Nu heeft uw kantoor of thuiskantoor veel licht. Probeer het zelf!

Met deze raam decoratie kun je voldoende daglicht binnen krijgen

Jaloezieën worden al jaren op kantoor gehangen. Jaloezieën geven u fijne controle over privacy en licht. Aluminium jaloezieën zijn vooral geschikt voor ramen tussen gangen en kantoren. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 17 cm. Wil je je kantoor een huiselijke sfeer geven, gebruik dan houten jaloezieën, die een bijzonder warme uitstraling hebben. Bekijk hier de

Kleur keuze

Bij het kiezen van een kleur voor uw kantoorraamdecoratie dient u de juiste kleur te kiezen, aangezien de kleur ons ook kan beïnvloeden. De ene kleur heeft een positief effect en een andere heeft minder effect. Bijvoorbeeld blauw, lichtgroen en beige tinten in een drukke kamer. Heldere kleuren absorberen meer licht van buiten en verhogen je aandacht gedurende de dag

Gordijnen

Wil je je kantoor gezelliger maken? Dan zal de decoratie van deze stoffen ramen zeker helpen! Bovendien kunnen gordijnen de kamer ook verwarmen. Gemiddeld ontsnapt 36% van de warmte door het raam. Isolatie wordt verbeterd door een gordijn voor het raam te hangen. Hoe dikker de stof, hoe hoger de warmtefunctie.