Bent u op zoek naar een manier om meer oppervlakte in uw magazijn te creëren? Dan kan het slim zijn om te investeren in een entresolvloer. Een entresolvloer is een verdieping die bovenop de bestaande vloer wordt geplaatst en waardoor je extra ruimte krijgt. Met deze extra ruimte kun je bijvoorbeeld meer opslagruimte creëren of gebruik maken van extra kantoorruimte. In dit artikel leggen we uit hoe je eenvoudig een entresolvloer installeert en wat de voordelen hiervan zijn.

Wat is een entresolvloer?

Een entresolvloer is een verdieping die bovenop de bestaande vloer wordt geplaatst. Het voordeel hiervan is dat je met één druk op de knop meer ruimte creëert in een magazijn, waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld meer opslagruimte te maken of gebruik te maken van extra kantoorruimte. De entresolvloer kan zowel aan de buiten- als binnenzijde van de muur worden vastgemaakt en bestaat uit lichtmetalen profielen en platen die op elkaar gestapeld worden. Zo kun je stap voor stap eenvoudig een entresolvloer bouwen waardoor je meer oppervlakte creëert in je magazijn.

Voordelen van een entresolvloer

Het grote voordeel van een entresolvloer is dat je met één druk op de knop meer ruimte creëert in een magazijn. Naast extra opslagruimte, biedt dit ook de mogelijkheid om kantoorruimte te maken. Ook is het installeren van een entresolvloer relatief snel en eenvoudig uit te voeren: er hoeft slechts weinig aanpassingen aan de bestaande structuur gemaakt te worden. Bovendien kan het systeem naar behoefte worden vergroot of verkleind, waardoor je altijd optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in je magazijn.

Noordrek BV

Noordrek BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en installeren van entresolvloeren. Ze bieden een volledig op maat gemaakte oplossing waarmee je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte in je magazijn. Noordrek BV streeft ernaar om met elke installatie de best mogelijke resultaten te behalen, door hun jarenlange expertise en toegewijde service. Zo helpen ze je graag om je magazijn uit te breiden met een betrouwbare entresolvloer die tegen een scherpe prijs wordt geleverd.

Onze kwaliteit

Bij Noordrek BV staat kwaliteit voorop. We gebruiken alleen de beste materialen voor onze entresolvloeren en zorgen ervoor dat ze perfect aansluiten bij het magazijn waar we ze installeren. Daarnaast werken we met een team van professionele technici die weten hoe ze een entresolvloer zo efficiënt en veilig mogelijk moeten installeren. Ten slotte garanderen we ook altijd de beste prijs, waardoor je nooit meer betaalt dan nodig is om je magazijn te vergroten.

Onze service

Naast onze kwaliteit bieden we ook een uitstekende service. Ons team van technici staat altijd klaar om advies te geven over het type entresolvloer dat het beste past bij jouw magazijn en de situatie waarin je je bevindt. We zullen alle details met je doorlopen, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren voordat we aan de slag gaan. Daarnaast houden we je op de hoogte van het proces, zodat je altijd weet wanneer we komen om je nieuwe entresolvloer te installeren.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je magazijn kan vergroten met een entresolvloer, dan is Noordrek BV de perfecte partner voor jou. We staan bekend om onze kwaliteit en service, waardoor we altijd de best mogelijke oplossing bieden tegen de laagste prijs. Neem contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen doen.